100% kårengagemang

Bli engagerad i din kår; I det här avsnittet träffar Madelene och Sara två engagerade studenter, Hanna Jansson och Felix Brunnstedt. Hanna är ordförande för Uppsala ekonomerna (UE) och Felix jobbar som informationsansvarig på Uppsala Teknolog- och naturvetarkår (UTN). Vi pratar om hur de blev engagerade i sina kårer och vad kårengagemanget för med sig. Det är inte bara fest och skoj utan det ger även träning i ledarskap, projektledning, nätverk, vänner för livet och ser också bra ut på CV:t. Det finns mycket med kårengagemang som man inte ser vid första anblicken och kollar man extra noga så finns det något för alla. Läs mer om kårerna UE och UTN. Engagera dig!

/Madelene & Sara

Musik: Jonathan Schalk

2 reaktioner på ”100% kårengagemang

  1. Hej
    Jag har ännu inte lyssnat på detta senaste avsnitt, men nästan precis alla dessförinnan. Jag tycker er podd är bra och informativ och lyssnar på den för att jag hoppas plugga på Uppsala universitet snart.
    Det finns dock ett avsnitt jag saknar; ett om att som ensamstående förälder plugga hos er.
    Jag är nämligen en sådan förälder om jag tar mig iväg för studier. Nu är det lite kort om tid innan terminen är slut osv, men kanske till nästa säsong (då hoppas jag redan ha börjat plugga, men ni kan göra ett avsnitt för andra som sitter och tänker och försöker planera en total omställning av livet).

    Gilla

    • Hej Maria,
      Ja, vad roligt att du funderar på att börja plugga. Jag tycker att du kommer med en väldigt bra idé och faktiskt hade vi tänkt i samma banor att göra ett avsnitt i höst om att studera när man samtidigt är förälder. Du är varmt välkommen att höra av dig igen till mig om du vill få lite stöd och pepp inför eventuella studier. Du når mig på Sara.Rosenquist@uadm.uu.se.
      /Sara

      Gilla

Lämna en kommentar